Om Bridelux

Bridelux finder du i centrum af Sæby (nær Aalborg og Frederikshavn i Nordjylland), i den gamle købmandsgård, Vestergade 41. Vi fører mærker fra et af Europas førende modehuse The Sposa Group i Frankrig. Herfra har vi valgt at føre 4 helt unikke mærker, hvor vi nøje har udvalgt de smukkeste modeller fra hver kollektion. Butikken har altid et bredt udvalg i brudekjoler fra str. 34 - 46 til priser fra kr. 4.500,-. Derudover har vi et stort udvalg af slør, diademer og smykker mm. Vi har både bestillingskjoler og kjoler du kan få med hjem med det samme.
Så uanset hvor tæt du er på dit bryllup, kan vi altid hjælpe dig.

I romantiske omgivelser hjælper vi dig med at finde kjolen du drømmer om, til den store dag.

Vi finder det smukkeste frem i dig.

Vi lægger stor vægt på at yde dig den bedste service og gøre købet af din brudekjole til en helt speciel oplevelse. Her opfordrer vi til, at du tager max. 4 personer med til prøvningen, da for mange meninger kan virke forvirrende – og måske ændre dine inderste ønsker. Vi håber I venligst vil overholde vores forbud mod medbringelse af mad og drikkevarer i butikken. Butikken holder åbent efter aftale – hvilket betyder du har hele butikken for dig selv. Vi giver os god tid og afsætter 1,5 time til prøvning af brudekjoler. Undgå venligst brug af kraftig makeup og parfume, da dette kan ødelægge kjolerne.
Købsbetingelser: Køb af brudekjole er bindende og pengene gives ikke retur. Køber har ret til et tilgodebevis på kjolens pris, som er gældende 2 år – denne ret gælder dog ikke ved køb af udsalgskjoler. Tilbehør som smykker og lingeri byttes indenfor 8 dage.

Book en aftale

Har du lyst til at se nærmere på vores brudekjoler, er du velkommen til at ringe og bestille en tid på tlf. 4940 1416.

Hvis vi ikke har mulighed for at tage telefonen, kan du indtale en besked
– så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Du kan også kontakte os på kontakt@bridelux.dk

Vi glæder os til at se dig !

OBS: Vi beder venligst vores kunder om, at undgå brug af kraftig makeup og parfume til prøvningen, da dette kan ødelægge kjolerne.