Manual / FAQ

Vi har udarbejdet denne service manual, så du har en ide om hvordan en prøvning typisk foregår hos Bridelux.

Du kan samtidig finde svar på mange af de ofte stillede spørgsmål som vi møder i hverdagen.

Ja, det er nødvendigt for at vi kan give dig den bedst mulige service og assistance. Du kan booke en tid på vores hjemmeside. Vi afsætter 1,5 time til prøvning af brudekjoler.
Vi anbefaler at du starter prøvning af brudekjoler i god tid, og gerne minimum et halvt år før dit bryllup, da der kan være op til 4 måneders leveringstid på bestillingskjoler. Vi har dog altid mange skønne brudekjoler i butikken som du kan få med hjem med det samme. Det er derfor aldrig for sent at finde sin brudekjole.
Tag gerne de personer med, som står dig aller nærmest og som kender dig og din smag bedst. For mange deltagere kan betyde for mange forskellige meninger.

Det kan være en god ide, at gøre sig nogle tanker om den type brud du gerne vil være til dit bryllup. Tænk gerne lidt over stil og form på din brudekjole, og tal om det med de personer du skal have med til prøvningen, da mor eller søster måske har nogle andre forventninger, end du selv har.

Det kan derfor være en god ide, at gøre klart for dem, hvad det er du søger i din brudekjole, da det jo først og fremmest er dine drømme der skal opfyldes.

Det kan være fristende og indbydende at prøve en masse brudekjoler i forskellige stilarter, men vi anbefaler, at du ikke prøver for mange, da du blot risikerer at blive forvirret og får svært ved at skelne kjolerne og de gode følelser fra hinanden.

Prøv de brudekjoler som kommer tættest på dine drømme og ønsker som brud, giv dig god tid og vælg den brudekjole som giver dig den bedste følelse.

Vil du have dit hår sat op til dit bryllup, er det en god ide, at du kommer med det opsat til prøvningen. På den måde kan vi bedst vurdere hvilken halsudskæring og hvilket tilbehør der vil passe bedst til dig.

At vælge og købe sin brudekjole, kan være en af de helt store og svære beslutninger i livet, for tænk hvis man nu skulle finde en brudekjole som var endnu bedre.

Når du står i den brudekjole som føles helt rigtig, og du kan se dig selv i kjolen til dit bryllup, så tøv ikke med at beslutte dig.

Det er altid bedst at vælge sin brudekjole mens man har den på og kan mærke den helt rigtige følelse, frem for at gå hjem og tænke. Stol på din mavefornemmelse, og når du har valgt din kjole vil du føle en stor lettelse, og kan fokusere på de mange andre ting til dit bryllup.

Som udgangspunkt har vi de kjoler i butikken, som vises på vores hjemmeside.

Vi kan dog ikke udelukke, at der kan opstå ”huller” indimellem, når en model bliver udsolgt.

Der vil dog næsten altid være mulighed for at bestille kjolen hjem i din størrelse. (leveringstid 1 uge til 4 måneder - alt efter om leverandøren har den på lager)

Tilretning er ikke med i prisen. Du kan vælge at bruge Skrædderi på Toppen, i Nørresundby, som er vores samarbejdspartner.

Ellers er du naturligvis velkommen til at indhente tilbud fra anden skrædder.

Betaling af brudekjole sker i forbindelse med selve bestillingen.

Er det en kjole vi har i butikken, får du den med, med det samme.

Betaling for tilretning aftales med skrædder.

Det er meget vigtigt for os, at høre din mening hvis der er ting du mener vi kan gøre bedre.

Du kan derfor altid kontakte os på kontakt@bridelux.dk eller på tlf. 49401416.

Din mening betyder alt og er afgørende for, at vi hele tiden kan udvikle os og gøre tingene endnu bedre.

Book en aftale

Har du lyst til at se nærmere på vores brudekjoler, er du velkommen til at ringe og bestille en tid på tlf. 4940 1416.

Hvis vi ikke har mulighed for at tage telefonen, kan du indtale en besked
– så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Du kan også kontakte os på kontakt@bridelux.dk

Vi glæder os til at se dig !

OBS: Vi beder venligst vores kunder om, at undgå brug af kraftig makeup og parfume til prøvningen, da dette kan ødelægge kjolerne.